Politik

okey, de allra flesta vinner på reinfeldts och de blåas politik. det visar sig genom att många fler har jobb och att de som redan har ett jobb får mer pengar att leva på i månaden.

de som av de röda kallas "förlorarna" är de långtidssjukskrivna och arbetslösa (som minskar i antal KRAFTIGT).

men vadå.

i kommunisternas samhälle är det tvärtom, där är de sjukskrivna och arbetslösa vinnarna, och de som jobbar de stora förlorarna.
svetsaren pelle svensson i sundsvall jobbar och sliter från sju till fyra, fem dagar i veckan, de flesta av alla veckor på året, bara för att mata t.ex. stina från lund, som är så lat att hon inte orkar jobba, men som har kraft och pengar nog att gå ut med kompisar och fika eller festa flera gånger i veckan.

mona sahlin, VAR finns den rättvisan?!

nej, inget mer bidrag till stina, utan en haklapp skulle sitta fint.

för du behöver inte gå hungrig, stina. du behöver inte frysa om nätterna. och du behöver inte gå naken ut och fika med dina kompisar. för du får pengar, det går in några tusen där i slutet på månaden, som du kan betala hyra, mat och kläder för.

det var ju som LO-killen sa, "man behöver ju inte mer pengar än att man kan äta sig mätt". eller?
iaf inte de som lever på bidrag! de tar ju emot allmosor den 25e varje månad när "lönen" går in, och lite ska de ju ändå kunna offra sig. så snlla stina, du bidragstagande, tacka mig, skattebetala och matare, genom att kräva lite mindre pengar av mig varje månad. jag känner inte för att batala dina fikanotor längre.

det jag hoppas nu, för gud skull, är bara att trenden vänder. i socialdemokraternas sverige var de flesta bidragstagare, och röstade därför rött. för stina tycker verkligen om att gå ut och fika på stan med sina kompisar. de som jobbar är i underläge, och tvingas slita för den stora massan.

kan det ändras på dessa fyra år? kan vi få fler i arbete, som röstar för det blåa och friska samhället som verkligen andas och låter männhiskor vara FRIA?

(jag menar inte att stina inte ska få bidrag alls, för den som inte förstått det. jag menar bara att hon ska få mindre pengar, ungefär så hon iaf kan "äta sig mätt". ÖVERFLÖDET SKA DEN SOM JOBBAR HA!)

Kommentarer
Postat av: Kenneth (ingen du känner)

Korrekt!

2007-09-29 @ 22:16:23
Postat av: jenny

visst =)

2007-10-02 @ 19:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback