(s) - svikarna (socialdemokraterna)

jag är så trött på politik. eller snarare hur människor tänker... och hur politiker sviker...
såhär verkar det som om människor röstar:

hmmmm socialdemokraterna vill satsa på äldre, därför röstar jag på dem! klart.

moderaterna vill höja invandringen, därför skiter jag i dem och röstar på ND istället, för jag tycker inte om min granne muhammad som sitter på en matta och gör konstiga grejer fem ggr om dan, + att jag inte förstår vad han säger.  klart.

vänsterpartiet är emot abort, därför gillar jag inte dem heller. klart.

fan göran persson är tjock, därför röstar jag inte på honom heller! klart!

jag blir såååååååå trött. när jag röstar så röstar jag efter hela filosofin det partiet har. för mig är det viktigaste hur långt åt höger eller vänster partiet är, för placeringen på den blå-röda skalan genomsyrar oftast hela partiets åsikter i olika frågor!

jag röstar på högern därför att jag vill att den enskilda indivien ska få en chans att bestämma över sitt eget liv! jag röstar på dem för att jag vill att man ska satsa på de som kan och inte bara på de som inte kan! jag vill att man ska sänka skatterna och minska byråkratin så att man gör det lättare för våra entreprenörer och företagare, som faktiskt gör att vi i sverige har det så bra som vi har! (även fast det går nedåt)

jag röstar INTE på vänstern därför att de är för högre/samma skatter, vilket gör att människor blir fängslade i sina egna liv. pengar är faktiskt ett bra sätt att styra människor på.
jag röstar INTE på s för att de går till val på löften som "våra äldre ska få det bättre" och "alla ska med". för det är skitsnack! alla de 65% av den svenska befolkningen då, som inte har råd att fixa sina tänder? de 20 procent som står utan jobb eller sysselsättning? eller de personerna som bor på ålderdomshemmet i dalarna, men som lades ner för att bli till vanliga bostäder? eller alla hemlösa som sover i kojor i skogen och fryser i gryningen, just nu vid detta ögonblick???!


jag blir både ARG och ledsen när jag hör göran persson stå och prata om saker han inte vet något om, och ge löften han inte håller! han ljuger alltså folk rakt upp i ansiktet! och ändå, ÄNDÅ röstar folk på honom! vad är det som är fel på svenska folket????

:( :( :(

förresten så sa daniel en bra grej idag.... som han sa att jag kan säga till mig själv.

"Every day in Every way. I´m getting better and better!"


sommar och semester?

har varit lite bådadera den här sommaren.  kanonsommar har det verkligen varit iaf, shiiiiid vilken skön sommar. först tog jag studenten, sen jobbade jag i 4 veckor, tjänade massaaaaa pengar (som för övrigt nästan är slut, fan!) sen tog jag körkort, sen fyllde jag nitton, sen var det power meet, sen drog jag, johan, jannica och jani till estlands sommarstad pärnu, sen kom vi hem, sen drog jag iväg på en rätt spontan resa till norge. sen kom vi hem förra veckan, drog på kuggnäsfestivalen på fredan, kom hem på söndag bakis som ett svin och trött som en bälta och då säger pappa att jag har jobb till dig jenny... det kan man ju absolut inte banga på (hur lite man än vill), så den här veckan är det jobb som gäller, och får se hur långt det blir. det är hela min sommar det... iofs är det bara den 8 augusti och sommaren verkar inte vilja ge sig än... men det känns ändå som att augusti är granne med mörkret. jag har redan börjat kolla efter erbjudanden på br vintersemester.. trysil jao!

jag har dessutom ångest.. jag har en sån jääävla ångest! jag vet inte vad jag vill göra :S
nån som har ett bra förslag? tar emot det med glädje....

snart är det val.... ska med glädje och stolthet rösta på det parti som väljer den FRIA individen framför det fängslande kollektivet - moderaterna! hellre död än röd kan man säga....

ska sluta nu... kort men intensivt, no time for feelings //jennnyyyyy