Sportlov

vad ska man göra? jobba.... verkar det som. tis-ons-fre. kul ... nej?
men på söndag lir det trysil, fan vad kul det ska bli! jävligt synd att inte johahn kunde komma med... robin tog den platsen.. buhu. vem ska jag nu åka bräda å skratta med?
 

dooh....

nu ska jag nöblera om litegranna.... puss o hej!

En dag på jobbet

Här sitter jag och jobbar nu ijen. Helt ensam på canon, ingen som ringer till mig alls nästan, och alla är ute någonstans och viftar.

ett perfekt tillfälle att filosofera över viktiga, och - oftast - oviktiga ting. men sånt kan man inte göra på beställning, tyvärr. så antingen läser jag min bok, eller så går jag å hjälper dem ute på service, eller så går du mig ett väldigt bra förslag på vad jag ska hitta på!

jaha och vad händer ikväll då?
hockey kl 16.35, robin kommer hem till mig då också
smörgåstårta hos lasse som fyller 45 kl 18 (kutar dit i en periodpaus antar jag)
äta smörgåstårta å slåss med fredrik ett tag
sen är det osäkert.
jannica och jag skulle ha spelat biljard å druckit öl, men ack ack dock, jannica är krank.
så antingen blir hon frisk eller så blir det hockey för hela slanten... och det lutar faktikst åt hockey.
för den andra semifinalen spelas runt nio nån gång, och den ser jag antagligen hemma hos johan. myspys =) eller så drar vi ut nånstans.... för jag får min LÖN idag!

jag kom att tänka på det.... jävlarns vad många snedfyllor det lär bli idag om vi förlorar mot tjeckien. haha... det får de där galna hockeyfantasterna som står med en öl i handen, vikingahatt på huvudet och ett lejonvrål i munnen stå för. antar att de vaknar full bakfulla och jävliga på ett nedspytt fyllecellgolv tillsammans med en och annan högerextremist eller krogbuse.

jag slutar om 55 min, 640 kronor rikare!

hej hopp och trevlig helj!

Sossarna gör det igen....

För i helvete era smutsiga rödingar, när ska ni lägga ner? Ni verkar kunna ta till vilket fult spel som helst för att vinna ett val! varför? för den ideologin ni tror på, eller för att ni vill ha makten att kunna styra ett folk åt det håll ni vill?

Det här är helt sjukt, men det kommer knappast som någon nyhet. Nu har socialdemokraterna blivit polisanmälda för att ha förtalat moderaternas partiledare Fredrik Feinfeldt genom att anklaga honom och hans familj för skattefusk och anlitat svartarbetare. (Iofs, vem gör inte det =)) (
http://www.aftonbladet.se/vss/val2006/story/0,2789,783364,00.html )
Marita Ulvskog, som är socialdemokraternas partisekreterare bekräftade också idag att det är sant "en medarbetare hos oss har skickat dessa mail".

Alltså jag undrar vad som flög igenom hennes huvud när hon sa det, undrar om hon själv kan koppla vad det innebär. Detta är socialdemokraternas andra skandal bara det här året (mig vetligt), som det hittills bara har gått 54 dagar på. Vilken tur att det är valår då, så att folk inte hinner glömma bort allt skit sossarna har för sig.



Det var också någon som trodde att detta var en enskild aktion, men hur kan man tro det efter allt som har hänt.
En högt uppsatt socialdemokrat tänker än en gång innan han handlar - och det leder till misär. Det förvånar mig självklart inte heller om det ser likadant ut längre ned i leden, ty den typiske socialdemokraten talar och handlar innan han tänker - men det som är värst är att han väljer sitt parti innan han tänker!

Det är en av anledningarna till att moderaterna antagligen inte kommer vinna valet. Svensken tänker inte, och om han nu gör det och kommer underfund med läget i Sverige, så sket det ändå sig, för svensken är för feg för en förändring! 

*ARG*

nej, BORT MED SOSSARNA, DOM KOSTAR MIG BARA MINA PENGAR!

Bra Tre kronor!

Äntligen börjar ni göra det ni ska, även fast ni stannade upp under några minuter i början på tredje perioden.
Nu återstår det att se vem vi får i semin! En sak är iaf säker, och det är att nu blire åka av!


Tre kronor


Åhja... svenska-redovisning imorgon.... Buhu :( Har dock bara en lektion i två timmar från 10-12. bra dag, bra dag!

Iväg nu... ciaO locos!



Var tog yttrandefriheten vägen?

Läste idag i Metro ( http://www.metro.se/content/acrobat/riks/SERIK_20060221_A_Metro.pdf ) om en brittisk historiker som förnekat att det ska ha funnits gaskammare i Auschwiz under förintelsen. Och nu ska han få sitta i fängelse i tre år! helt sjukt... för det första, detta hände för 17 år sedan. för det andra, det råder yttrandefrihet i princip sedan upplysningstiden. det spelar ingen roll vad man påstår eller förnekar, det ska vara fritt i alla lägen att få göra så, hur opassande det än är.

jag undrar vilket brott det rubriceras som? hets mot folkgrupp? nej, så kan det inte vara. iofs skulle jag känna mig rätt kränkt om jag var jude och nån kom och förnekade vad tyskarna gjorde, och fick min släkt utdöd... men ändå, hur fel eller rätt det än är ska man få säga vad man vill. kanske satte de honom i fängelse för att han inte skulle nå ut med sitt budskap och få med sig fler människor, som kanske efter ett tag startar en organisation eller så...

men vad ska man göra.. sucka? inget av det man säger eller skriver spelar ändå någon roll i slutändan... såvida man inte ställer sig och skriker på sigmatorget med en mikrofon... men eeh, jag tror inte det  =)

och på fredag får jag min lön, jipii! men jag har inget VISA-kort, för det tappade jag ... observera tappade! inte tappade bort. :) det RAMLADE ur min ficka. så jag har ingen nytta av den precis.. men det går alltid att ordna..

"häruppe dansar kärleken
varsamt med  publiken
två hjärtan håller takten
så pulsen blir musiken
kom intill mig
inatt är vi bara
du och jag"

nu ska jag spela sims..... :D


senare--- sverige - slovakien 3 -0
skämmigt tre kronor.

det kan inte bli annat än fel. om ni lade er självmant är det pinsamt, om ni gjorde ert bästa kan ni ju skicka hem era "stjärnspelare" foppa, sudden och lidas....
nej. som kommentatorn sa, ni åkte runt och petade näsan och myste... det här var nog det sämsta jag sett av kronorna.. 
efter matchen fick man se lite sammandrag av matchen USA - Ryssland, och där låter det helt annorlunda.. där kommer det gnistor av spelarnas starka skär och där glimmar det av kämparglöd i ögonen! var finns den glöden hos kronorna? den gamla klassikern får vi nog byta namn på, från små grodorna till små kronorna... dah! skärpning tills imorrn!

och fan jag början 8.15 imorrn... allt helvete på samma gång..... i need a beer dude!

Well come

Välkommen till min nya blogg!

Hallå alla, ska nu bli lika hipp som alla (?) andra och börja blogga!

Har dock inget av direkt värde att skriva idag... förutom att jag älskar Fredrik Reinfeldt! Iom det yttrandet kan ni ju kanske gissa vad den här bloggen kommer innehålla som mest... Hehe.

Jag har faktiskt ett problem som inte går ur världen: mitt körkort!
Ska beställa tid för skrivning imorgon så får jag iaf se hur långt jag har kommit... Även fast killen från Vägverket som föreläste på min teorikurs sa att det var så man INTE skulle göra, för det drar ner statistiken så mycket och bla bla. Men det struntar jag i. Hörde en kompis berätta om sin kompis som skulle göra det på skoj (det är ju så billigt, endast 180 kr) och då gick det vägen direkt, helt oväntat... Och eftersom jag nu varit på 4 av 6 teorilektioner, läst boken en gång, och pluggat lite pärmar och sånt så borde ju inte chansen vara så liten.... Men det återstår att se, önska mig lycka till :)

Hockey idag då, damerna spelar final mot Kanada.
 


Hoppas vi vinner nu, annars gör jag kanske nåt drastiskt. Även fast de inte är lika viktiga som det "riktiga" laget än, herrrna alltså.
Det är faktiskt så att det är tråkigare hockey på damsidan. MEN, för dens skull får man inte nedvärdera dem på nåt sätt, vilket en kommentator gjorde väldigt bra då han sa att Sverige skulle spela sin första hockeymatch när herrarna började spela... Och det gjorde de ju efter damerna hade haft sin första... döh!

Nu ska jag göra sånt som en tjej brukar; duscha+hårinpackning+ansiktsmask. Kul kul!

Ha det bra, ciaO!

Words after 9/11:
"Someday we'll be free!"