grattis zlaaataaaaaan!!!

jag har aldrig varit något speciellt fotbollsfan. har kunnat följa EM - eller VM slutspel, men inte mer än så. har aldrig heller brytt mig om nåt lag eller blvit besatt av en fotbollsspelare. förrns nu!

ZLATAN! jag älskar honom. han är så GRYMT jävla bra. när man tittar på hans spel och fotarbete.... helt sjukt.... jag är liksom förstummad. jag vill också bli så bra! :) han fick jerringpriset på idrottsgalan ikväll... och han är verkligen värd det. så helt sjukt duktig fotbollsspelare. grattis zlatan!


och sen en sak jag kom o tänka på när jag loggade in på lunarstorm nyss. folk klagar mycket på fjortisar.
 
men man måste förstå en sak här i livet; var sak har sin tid!
jag tror vi alla, mer eller mindre, har varit i det stadium att man söker sig själv och sitt rätta jag i ungdomen. och då gör man kanske inte allt rätt. men det är naturligt. det är precis lika naturligt att vara en "fjortis" som att man kommer i trotsåldern t.ex. det  liksom hör  till. och när "äldre ungdomar", typ gymnasieålder och uppåt, klagar på de där "fjortisungarna" , så tyder det bara på deras egen omognad och okunskap. så lägg av med det. ni har ju själva antagligen varit där, och vet hur det är!

skulle gärna skriva om 1000 andra saker som flugit förbi i mitt huvud de senaste månaderna när jag varit utan min enda livlina internet! men jag har tyvärr inte tid, för jag ska hämta johan nu. ha de brääää