Skolstart...

...och idag träffade jag på min handledare som delade ut informationen att jag har 60% i frånvaro. det var antagligen pga att jag inte fick min ledighetsansökan beviljad för att jag hade för mkt frånvaro innan trysil... så förra veckans resa blev INTE bra i papprena. 
fan i helvete alltså. ett streck och ett IG har jag oxå dragit på mig under höst- och vårterminen... av ren nonchalans. när jag tar studenten kommer jag vara nådigt arg på mig själv för att jag har jobbat på typ en tredjedel av min egentliga förmåga (vad jag vet). fan.... för att inte tala om hur oglad och besviken min pappa kommer vara på mig.. :(
men iaf så är det så att jag vet vad jag kan oavsett om det står G eller MVG i mina betygspapper.

nu ska jag ner o dricka kaffe... och nåt kallt.. den där soppan höll på att bränna tungan ur munnen på mig!
hej å hå


Stolt



Nu
NU

Nyss hemkommen från brädåkning #4 this year

...och det är redan dags för nummer fem imorgon! kungsberget för andra gången i år. riktigt soft ställe det där, med en bra bra park med musik och en servering mitt i ! det är soft soft.

kom alltså hem från trysil igår kväll (för typ nionde året i rad), och det var en riktigt lyckad resa. vi hade sol tre dagar av fyra möjliga, och den dagen det inte var sol på var det lite mulet, men uppehåll iaf. dock var det i snitt 12 minusgrader varje dag, och det är inte så godis när man sitter 10 meter upp i en lift som går fort fram... DÅ är det så kallt så mantyp kan bryta av öronen.. men men, det är värt det!
riktigt sjyssta backar oxå. fick dock inte åka så mkt på andra sidan som jag ville, bara typ tre åk vilket är alldeles på tok för lite. det var ju där allt puder fanns FFS! och puder är det enda jag vill åka på.. men men, får väl bli nångång när jag åker upp med likasinnade.
pappa sitter och drar över det vi filmat in i datorn nu, ska bli kul att se sen :)

hur bra jag har haft det den här veckan är dessutom dokumenterat på bild:







idag så blir det utgång, silk antar jag. det sög där förra heljen t ex, men idag ska jag ut för å vara social, inte bara för att supa (förlåt pappa, menade ta en öl.) (eller inte). (hehe) (för många parenteser) 

jag kom faktiskt på det att bästa tillfället att träffa vettiga människor på är att gå ut en helg precis innan löning. då är det nästan bara folk med ordnad ekonomi (=ordnat liv) som är ute och flänger. nu menar jag inte att alla människor med ordnad ekonomi är vettiga, men flertalet. kanske? =)