En enda röra

ammm.... ja, det kan man verkligen säga. allt är en enda röra. inget är som det ska... pappa klagar och hackar, mamma tjatar, allt jag gör verkar vara fel och emot deras principer och värderingar. förlåt mig!!!
nu är mina två timjobb slut, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. projektet är över också. allt verkar vara över. snart är det nyår, och då är hela året över. vad ska hända sen?
med mig och mitt liv.... jag vill ha nån slags stabilitet. men det går inte som det ser ut just nu, jag vill ha ambitioner och drömmar, men det sista jag vet just nu är vad jag vill.

har iaf kommit på att jag kanske borde börja plugga istället för att hålla på å småjobba och söka jobb då och då. ska iofs på anställningsintervju imorgon, och sen erbjöd min kusin mig ett jobb som jag kanske får... får väl se.. men jag vill fan GÖRA nåt. jag är fed up på all den här skiten, och på alla saker jag brukar göra i min vardag... oftast är det ingenting faktiskt.. och att göra ingenting i en grådaskig vardag utan en enda solstråle gör det rätt tungt faktiskt.
om det bara kunde komma snö snart så jag iaf kunde åka snowboard och ha nåt att längta till. men icke, gud bara fortsätter att pissa.... fan. misär.


it's a damn cold night trying to figure out this life
wont you take me by the hand, take me somewhere new
i dont know who you are
but i'm with you.

why is everything so confusing?
maybe i'm just out of my mind?

isn't anyone trying to find me?
won't somebody come take me home?
it's a damn cold night....

nu ska jag dra ner i mariaberget och höra "dom" repa iaf... kan ju inte säga namnet, för då kanske folk fattar (oh my gaaaad) och då är hela mitt liv och min "image" förstört....

hejtå.
/jenny. den alldeles vanliga jenny


Whatever

Vad som än händer är ni alltid allt, och ingen eller inget kan mäta sig med er.