Long time no see

Hallå alla!
nu var det ett tag sen jag skrev här ijen.
men det har varit jäääävligt mkt på senaste tiden. det här ägnar jag mig åt:

-Skola
-Jobba
-Bilskola (körning + teori)
-Vara hårmodell
-Plugga till prov och sånt

som om inte endast skola och jobb vore nog! det är iaf det här som är bestämt i min vardag, men sen har man ju andra saker man ska hinna med, sova äta och träffa folk och upprätthålla det sociala kontaktnät jag har, men som tyvärr håller på att sina känns det som för jag inte bryr mig speciellt mkt. fest är det ungefär en gång i veckan, antingen ons eller fre oftast. resten av tiden är jag med johan i princip hela tiden.

kom och tänka på det häromdagen, att jag inte har så mycket tid för mig själv numer. kommer ihåg i mitt "tidigare liv" när jag var singel, då var man ju ensam mestadels av tiden. nu när jag är ensam får jag nästan ångest, men förut trivdes jag med det. jag gör ju det egentligen, men det handlar väl, som med det mesta, om att vänja eller avvänja sig. eftersom jag är van vid sällskap i princip 24/7 så är det svårt att vara ensam, det blir liksom lite konstigt. 
men det är jobbigt att inte få vara för mig själv eftersom jag inte får någon tid att reflektara över någonting, utan det är liksom bara pang på med nytt hela tiden. slutsatsen är att det är faktiskt bra att ha tråkigt ibland.
förut hade jag perioder på två- tre dagar. två dagar var jag ute o gjorde saker, tränade, tävlade, gick på stan, var på fritidsgårdar, bla bla. de två följande dagarna höll jag mig hemma och hade tråkigt och bara tänkte typ, för jag kände att jag behövde det.
och anledningen är ju att om man är ute och gör saker så får man ständigt nya intryck, och vad ska man med dem till om man inte tänker över dem? nya intryck måste  alltså sållas om de ska ha någon djupare mening för dig själv. men iofs man får nog rätt bra med tid över efter 65-strecket nångång, då kan man ju inte göra så mkt annat än tänka och ha tråkigt. (?) så man kanske ska lägga ner det där iaf. höhö

jaja... nu ska jag äta mat, en äcklig omelett. kommer att tänka på jackass-omelett..... wish me bon appetit...
ciaO amigos!